Treleker: En tidløs tradisjon skapt for det moderne barn

Julen nærmer seg med stormskritt, og som foreldre er det en spennende og kanskje litt krevende tid vi skal inn i. Dette er nemlig tiden hvor vi prøver å finne den perfekte gaven til våre barn. Vi prøver å skape et minne som barna våre kan verdsette år frem i tid.

Denne søken etter de perfekte lekene var litt av grunnen til at vi startet Tidlaus. Vi ønsket å gjøre tradisjonelle, men moderne leker mer tilgjengelig. Vi laget derfor en nettbutikk med et nøye utvalgt knippe av bærekraftige treleker som er designet for lek, og for å skape minner som varer.

Hvorfor velge bærekraftige treleker for dine barn?

 • Et miljøvennlig valg: I motsetning til masseproduserte plastleker så er våre treleker produsert fra bærekraftige kilder. Hver leke er et lite vink til vår planets velvære. For oss er det viktig at gaven av lek ikke må gå på bekostning av miljøet vårt.
 • Sikkerhet først: Som foreldre så prioriterer vi sikkerhet. Lekene våre lages med giftfri overflatebehandling og har myke kanter slik at barnets sikkerhet er i sentrum.
 • Utviklingsboost: En av de beste egenskapene til treleker er at de stimulerer til kreativitet, øker problemløsningsferdigheter og oppmuntrer til fantasifull lek. Fordi lekene er så enkle utfordrer de barnet til å fylle «tomrommet» med deres egen fantasi og fostrer med det kognitiv og motorisk utvikling.

Bilsettet «Nødetat» Den perfekte julegaven til barn

Dette settet fra BAJO er laget med kjærlighet og presisjon, og illustrerer alt hva Tidlaus står for. Den har et enkelt og stilrent design som sikrer timevis med engasjert lek. Samtidig er lekene robuste nok til å skape minner i mange år frem i tid.

Egenskaper til disse lekene

 • Håndlaget: Hver leke lages med et øye for detaljer og sikrer at hver del har sitt unike særpreg.
 • Bærekraftig tre: Disse lekene er laget av naturlig tre og behandled med en giftfri overflatebehandling. Den er trygg for både barn og miljø.
 • Lærerik: Disse lekene er ikke bare gøye, men de hjelper også barenet med å lære om nødetatene på en gøy og lærerik måte.

En gave som fortsetter å gi

Denne julen kan du gi en gave som vil bestå tidens tann. Hos Tidlau tror vi på skjønnheten til det enkle, sjarmen til tre og gleden av bærekraftige valg. Hver gang du velger en bærekraftig leke over andre alternativer i plast tar vi et steg nærmere en grønnere fremtid med uttallige varme minner.

FAQ:

 1. Hvordan vedlikeholder jeg treleker?
  Treleker trenger minimalt med vedlikehold. Enkel rengjøring med en fuktig klut er nok for å holde dem rene. Unngå å synke dem i vann, eller å bruke sterke kjemikalier.
 2. Er lekene passende for alle aldre?
  Hver leke har en anbefalt aldersgruppe, men mange av våre leker passer også godt som pynt før barnet er gammelt nok, eller etter at barnet er for gammel. Før du kjøper en leke er det lurt å sjekke at leken passer for alderen til ditt barn, spesielt med tanke på sikkerhet.
Handlekurv